Groenehartzaken Mediation & Coaching   |   Marlous Donker-Dungelmann   |    info@groenehartzaken.nl   |   06 24 33 15 79
Tarieven2018-11-26T19:34:24+00:00

Tarieven Mediation

Iedere mediation begint met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek staan de procedure en het beantwoorden van vragen centraal. Dit gesprek geldt als kennismaking waarna kan worden besloten de mediation al dan niet door te zetten. Er zal door mij worden getoetst of mediation het juiste middel is om in te zetten voor het betreffende conflict.

Er wordt in dit gesprek uitgelegd hoe mijn werkwijze is en wat er van de partijen verwacht wordt.

Daarna maken we een afspraak, dit kan op mijn kantoor aan de Amstelkade of bij jullie thuis.

Het tarief voor mediation bedraagt € 160, – per uur inclusief BTW. Berekende uren worden gespecificeerd op een factuur. De kosten van de mediation worden evenredig verdeeld onder de partijen tenzij men dit anders overeenkomt. Dit wordt vooraf vastgelegd in de mediationovereenkomst.

Opstellen van een ouderschapsplan duurt gemiddeld 90 minuten.

Duur van de mediation

De duur van de mediation is afhankelijk van de situatie en de betrokken partijen. 4 tot 6 gesprekken zijn gemiddeld.

Toevoeging

Als u rechtsbijstand niet kunt betalen, kunt u aanspraak maken op gesubsidieerde rechtsbijstand, kijk voor meer informatie op www.rechtsbijstand.nl. Groenehartzaken werkt echter niet op toevoeging.

Tarieven Coaching

Het tarief voor individuele coaching bedraagt € 80, – per uur inclusief BTW voor particulieren. Het tarief voor individuele coaching voor medewerkers van bedrijven bedraagt € 80,- per uur exclusief BTW.

Coaching kan vanuit in het kantoor aan de Amstelkade, bij jou thuis of in de natuur tijdens een wandeling. Bij afspraken buiten de Gemeente Nieuwkoop wordt er 0,29 per kilometer inclusief BTW gerekend.
Voor een kosteloos kennismakingsgesprek zijn we telefonisch te bereiken op 06 – 24331579 of per mail info@groenehartzaken.nl

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30-45 minuten.

Kennis maken?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, waarin we elkaar beter leren kennen en samen kunnen kijken waar jouw uitdaging ligt.

Neem contact op