Tarieven Mediation

Iedere mediation begint met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek staan de procedure en het beantwoorden van vragen centraal. Dit gesprek geldt als kennismaking waarna kan worden besloten de mediation al dan niet door te zetten. Er zal door mij worden getoetst of mediation het juiste middel is om in te zetten voor het betreffende conflict.

Er wordt in dit gesprek uitgelegd hoe mijn werkwijze is en wat er van de partijen verwacht wordt.

Daarna maken we een afspraak, dit kan op mijn kantoor in Bathmen of bij jullie thuis.

Het particuliere tarief voor mediation bedraagt € 160, – per uur inclusief BTW, zakelijke klanten (bedrijven) betalen € 160,- exclusief BTW. Berekende uren worden gespecificeerd op een factuur. De kosten van de mediation worden meestal evenredig verdeeld onder de partijen tenzij men dit anders overeenkomt. Dit wordt vooraf vastgelegd in de mediationovereenkomst.

Opstellen van een ouderschapsplan kost € 240,- exclusief BTW.

Duur van de mediation

De duur van de mediation is afhankelijk van de situatie en de betrokken partijen. 4 tot 6 gesprekken zijn gemiddeld.

Toevoeging

Als u rechtsbijstand niet kunt betalen, kunt u aanspraak maken op gesubsidieerde rechtsbijstand, kijk voor meer informatie op www.rechtsbijstand.nl. Groenehartzaken werkt echter niet op toevoeging.

Tarieven Coaching

Het tarief voor individuele coaching bedraagt € 90, – per uur inclusief BTW voor particulieren. Het tarief voor individuele coaching voor (medewerkers van) bedrijven bedraagt € 90,- per uur exclusief BTW. Een gesprek duurt gemiddeld 90 minuten.

Coachingsgesprekken vinden momenteel plaats via Zoom, Skype of tijdens een wandeling.
Voor een kosteloos kennismakingsgesprek, bel gerust. Ik ben te bereiken op 06 – 24331579 of per mail info@groenehartzaken.nl

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten.

Kennis maken?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, waarin we elkaar beter leren kennen en samen kunnen kijken waar jouw uitdaging ligt.

Neem contact op