Groenehartzaken Mediation & Coaching   |   Marlous Donker-Dungelmann   |    info@groenehartzaken.nl   |   06 24 33 15 79
Coaching2017-12-05T11:32:39+00:00

Wat is Coaching?

Je hebt het idee dat het niet loopt in je leven zoals het zou moeten lopen. Je hebt vragen en je komt er zelf niet uit. Je ligt wel eens een nacht piekerend wakker over belangrijke dingen in je leven of je hebt het idee dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Je gaat met tegenzin naar je werk en vraagt jezelf af waar dat aan ligt. Je hebt het gevoel dat je jezelf voorbij loopt en dat er te weinig uren in een etmaal zitten.

Coaching kan je dan inzicht bieden in de manier waarop je leeft, denkt en werkt. Met deze inzichten is het mogelijk dingen te veranderen of juist te accepteren. Je prettig voelen bij wat je doet. Individuele coaching is voor mensen die tegen gestelde grenzen aanlopen, hun kennis, persoonlijke vaardigheden en hun gevoel van controle over belangrijke gebeurtenissen in hun leven willen verbeteren. Relatieproblemen, stress-gerelateerde problemen in persoonlijke of werkgerelateerde situaties kunnen we in alle vertrouwelijkheid bespreken.

Best spannend om de eerste stap te zetten. Misschien wil je verandering, maar wil je ook veranderen? Samen gaan we kijken waar je behoefte ligt.

Wat gaan we doen in een coachtraject?

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek waarin we kijken naar jouw situatie.  We bepalen hierin samen jouw vertrekpunt. Wat gaat er goed en wat zou je graag anders willen doen?

Daarna gaan we in gesprek over de mogelijke veranderingen die nodig zijn om je weer goed te voelen. Ik ga je leren om te kiezen wat echt belangrijk is in je leven en je minder af te laten leiden door wat je van jezelf verwacht en wat anderen van je verwachten.
Je gaat voelen waar je energie van krijgt en hoe je dit in je leven kunt toepassen. Je leert omgaan met schuldgevoelens en meningen van anderen, zodat die minder invloed op je krijgen. Tijdens de gesprekken is er alle gelegenheid om nader in te gaan op de zaken die je bezig houden.

De gesprekken vinden plaats in een ontspannen sfeer, je bent welkom op mijn gezellige kantoor in Woerdense Verlaat of ergens tijdens een wandeling. Af en toe daal je diep in jezelf af, het volgende moment kan er weer worden gelachen. Het aantal gesprekken is afhankelijk van je wensen, gemiddeld tussen 4 en 6.

MEDIATION & COACHING

Mediation

Tarieven

Afspraak maken

Kennis maken?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, waarin we elkaar beter leren kennen en samen kunnen kijken waar jouw uitdaging ligt.

Neem contact op