Referenties

Wat anderen zeggen over mediation door Marlous:

“Hele pittige periode. Fijn dat je ons goed geholpen hebt en ons over echt alles na hebt laten denken.”

***

“We hebben bij de eerste bijeenkomst wel benoemd dat we het spannend vonden, omdat wij Marlous ‘kennen’. Daar is Marlous eerlijk en professioneel in geweest en dat heeft tijdens de gesprekken nooit in de weg gestaan. Eindelijk hebben we dingen kunnen uitspreken waar we al jaren ruzie over hadden.”

***

Wat anderen zeggen over coaching door Marlous:

“Als coach is Marlous een luisteraar met een warm hart. Er is alle ruimte om je verhaal te vertellen. Marlous analyseert intussen wat je zegt en geeft feedback. Door het stellen van kritische vragen dwingt Marlous je om zelf tot de kern van je probleem of hulpvraag te komen. Samen hebben we de verschillende oplossingen getoetst en besproken. Ik had mijn visie weer even helemaal helder en dat voelde heel prettig. Dank je wel Marlous, je bent een topcoach.”

Sandra Kucuksen-Everts

***

“Marlous is een zeer kundig (loopbaan) coach. Ze weet met goed luisteren en het stellen van de juiste vragen tot de kern te komen. Daarnaast is ze gewoon een heel prettig persoon. Zeker doen!”

Niels Antonis

***

“Marlous heeft een open en authentiek manier van benaderen. Door haar vriendelijkheid, nieuwsgierigheid, oprechtheid schept ze vertrouwen. Ze legt geen druk, geeft feedback en heeft mij subtiel uitgenodigd om te kijken naar mijn behoeftes en weerstand. Hierdoor heb ik inzichten gekregen over mezelf. Heel fijn, ik kan nu verder. Dank je wel Marlous!-)”

ishmir lewi

***

Wat anderen zeggen over training door Marlous:

“Naast dat ik haar inspirerend vind, maakt ze ook de, voor mij, goede opmerkingen. Heel verbindend en ook erg leuk! Vond het een feestje om haar als docent te hebben en om met mijn mede cursisten te leren van haar en van elkaar.”

Reactie op training Geweldloze communicatie

***

“Marlous heb ik ervaren als een fijne docente waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze zorgde voor een veilige omgeving voor de deelnemers. Daarnaast vind ik Marlous creatief, empathisch en kundig! Ik heb veel van haar geleerd.”

Reactie op Coachingsopleiding

***

“Marlous is open, hartelijk en empathisch en kan mensen goed verbinden en aardig uitdagen.”

Reactie op Coachingsopleiding

MEDIATION & COACHING

Mediation

Coaching

Docent/trainer

Ik ben Marlous Donker-Dungelmann en ben mediator, coach en docent/trainer. 

Ooit begon ik mijn carrière bij een groot Amerikaans bedrijf. Sales was mijn vakgebied. Het contact met klanten, dat vond ik het allerleukste aan mijn werk. Hier lag de basis voor mijn missie: mensen helpen en begeleiden bij het verwezenlijken van hun droom en laten voelen en onderzoeken wat hun droom behelst. Het creëren van inzicht waardoor een ander kan groeien.

Ik geloof in ieders kracht. Soms is het zoeken waar die kracht zit. Daar help ik je graag bij. Mijn passie is om de communicatie tussen mensen te verbeteren. Vaak ontstaat er ruis in de communicatie en begrijpen mensen elkaar daardoor verkeerd.

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn enorm belangrijk voor mij. Ik heb mijn NOBCO geaccrediteerd coachdiploma behaald in 2011, sinds 2013 ben ik MfN familie-mediator en ik startte in 2005 als docent/trainer.

Groenehartzaken staat voor werken vanuit het hart en het streven naar duurzame verandering en oplossingen.