Bij het vinden van een mediator voor een scheiding of bij een juridisch conflict zijn er aantal zaken belangrijk om op te letten. Allereerst is het belangrijk om te controleren of de mediator een ‘MfN registermediator‘ is. MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland en is een kwaliteitsregister van mediators uit Nederland. Daarbij kan ook de locatie een belangrijke factor zijn bij de keuze voor een mediator. Wanneer u in dit geval op zoek bent naar een mediator in Bathmen, bent u bij Groenehartzaken aan het juiste adres.

Waarom een Mediator in Bathmen Deventer of Holten?

Zoals er in de inleiding aangegeven werd, is de locatie een belangrijke factor voor de keuze voor een mediator. Wanneer u bijvoorbeeld in Deventer of Bathmen woont, is het prettig om te kiezen voor een mediator uit de buurt. Dit vanwege de volgende redenen:

  • Bekende locaties: een groot voordeel van bemiddeling via mediation, is dat het vaak in een informele sfeer kan plaatsvinden. Hierbij is ook de locatie een belangrijke spil binnen deze gesprekken. Een bekende en comfortabele locatie kan bijdragen aan een informele en meer ontspannen sfeer.
  • Makkelijker met afspraken: er vinden vaak meerdere mediationgesprekken plaats tijdens een mediationtraject. Hierbij dienen partijen en de mediator vaker samen te komen voor gesprekken. Dit is makkelijker wanneer de locatie geen issue hoeft te zijn er geen sprake hoeft te zijn van onnodig lange reistijden.
  • Referenties en ervaringen van anderen: bij een mediator uit de omgeving, is er vaak sprake van ‘ervaringen van kennissen of vrienden’ die kunnen helpen bij het maken van een keuze.
  • Gratis parkeergelegenheid: bij Groenehartzaken is volop gratis parkeergelegenheid. Wij maken gebruik van een kantoor op een industrieterrein, dus privacy gegarandeerd.

Groenehartzaken: Dé Mediator voor Bathmen, Holten en omstreken

Wanneer u op zoek bent naar een mediator in Bathmen bent u bij Groenehartzaken aan het juiste adres. Groenehartzaken is MfN geregistreerd en is aangesloten bij de Rotterdamse Mediators Associatie. Enkele sterke kenmerken van hoe Groenehartzaken werkt:

  • Praktische aanpak
  • Informeel
  • Korte lijnen
  • Persoonlijke benadering
  • Goede recenties

Groenehartzaken is gevestigd in Bathmen (gemeente Deventer), wat slechts op enkele kilometers afstand van Deventer en Zutphen gelegen is. Het kantoor is goed bereikbaar en biedt volop privacy voor mediationgesprekken. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor een afspraak op een door u gewenste locatie.

Op zoek naar een mediator in Deventer?

Bent u op zoek naar een mediator voor scheiding, een arbeidsconflict of wellicht een burenconflict in Deventer, Bathmen of Holten? Neem dan vrijblijvend contact op voor vragen of opmerkingen!