Training door Marlous

Ik geef les in mediationvaardigheden, communicatie, persoonlijke ontwikkeling,
Geweldloze Communicatie en geef de door NOBCO geaccrediteerde coachingsopleiding.

Regelmatig geef ik trainingen voor verschillende opleidingsinstituten of bedrijven. Zo werk ik als freelance docent regelmatig voor ICM opleidingen & trainingen (www.icm.nl) en lever ik maatwerk op verzoek.

Enerzijds geef ik trainingen die puur gericht zijn op het aanleren van vaardigheden en anderzijds begeleid ik in complete opleidingstrajecten. Dat betekent niet alleen het overbrengen van kennis en vaardigheden, maar ook het nakijken en feedback geven op praktijkopdrachten.
De deelnemers aan zo’n opleidingstraject streven ernaar om een erkend diploma te behalen.

Mogelijke opleidingen en trainingen

De types trainingen en opleidingen waarin ik doceer:

  • communicatievaardigheden: Geweldloze Communicatie
  • communicatievaardigheden: effectief communiceren
  • communicatievaardigheden: assertief optreden
  • mediationvaardigheden
  • conflicthantering
  • coachingsopleiding
  • coachingstechnieken en -instrumenten

Heb je interesse in één van deze opleidingen of trainingen, neem dan contact met mij op.

Tarief; voor het verzorgen van een maatwerk training reken ik € 700,- per dag en € 350,- per dagdeel (ochtend óf middag). De voorbereiding voor het ontwerpen van een training bedraagt € 350,- per dagdeel. Voor het trainen op locatie wordt € 0,29 per kilometer in rekening gebracht.

Een goede leraar is iemand die iets uit je haalt in plaats van iets in je stopt.
(Neale Donald Walsch – Amerikaans schrijver)

NOBCO Coachingsopleiding

Coaches die zich bij NOBCO willen registreren, dienen een geaccrediteerde coachingsopleiding te volgen.
Ik geef les en begeleid coaches in dit traject en geef de door NOBCO geaccrediteerde coachingsopleiding. Coaches die het officiële diploma behalen kunnen zich hiermee aanmelden bij NOBCO.

Het NOBCO is de Nederlandse Orde van beroepscoaches. Zij zijn een verzamelpunt voor alles rondom coaching en streven naar verdere professionalisering van het coachvak. Een NOBCO accreditatie wordt gezien als een keurmerk onder coaches en staat voor professionaliteit van de coach.

Kennis maken?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, waarin we elkaar beter leren kennen en samen kunnen kijken waar jouw uitdaging ligt.

Wat anderen zeggen over training door Marlous:

“Naast dat ik haar inspirerend vind, maakt ze ook de, voor mij, goede opmerkingen. Heel verbindend en ook erg leuk! Vond het een feestje om haar als docent te hebben en om met mijn mede cursisten te leren van haar en van elkaar.”

Reactie op training Geweldloze communicatie

“Marlous heb ik ervaren als een fijne docente waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze zorgde voor een veilige omgeving voor de deelnemers. Daarnaast vind ik Marlous creatief, empathisch en kundig! Ik heb veel van haar geleerd.”

Reactie op Coachingsopleiding

“Marlous is open, hartelijk en empathisch en kan mensen goed verbinden en aardig uitdagen.”

Reactie op Coachingsopleiding

Ik ben Marlous Donker-Dungelmann en ben mediator, coach en docent/trainer. 

Ooit begon ik mijn carrière bij een groot Amerikaans bedrijf. Sales was mijn vakgebied. Het contact met klanten, dat vond ik het allerleukste aan mijn werk. Hier lag de basis voor mijn missie: mensen helpen en begeleiden bij het verwezenlijken van hun droom en laten voelen en onderzoeken wat hun droom behelst. Het creëren van inzicht waardoor een ander kan groeien.

Ik geloof in ieders kracht. Soms is het zoeken waar die kracht zit. Daar help ik je graag bij. Mijn passie is om de communicatie tussen mensen te verbeteren. Vaak ontstaat er ruis in de communicatie en begrijpen mensen elkaar daardoor verkeerd.

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn enorm belangrijk voor mij. Ik heb mijn NOBCO geacrediteerd coachdiploma behaald in 2011, sinds 2013 ben ik MfN familie-mediator en ik startte in 2005 als docent/trainer.

Groenehartzaken staat voor werken vanuit het hart en het streven naar duurzame verandering en oplossingen.